follow Catalog firme » Sanatate frumusete » Urologie » Judetul TIMIS
  home     Urologie   Judetul TIMIS

Urologie Timis

Obtineti cel mai bun pret pentru urologie completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
urologie, urologie timisoara (Timisoara, TIMIS)
Cabinetul de urologie uro andromed, situat in zona piata traian, pe str. petre ispirescu nr. 6, ofera prin dr. tigaran dan, dr. stefan siviu dan, dr. cumpanas alin si dr. muresan adrian, consultatii de urologie, realizarea de ecografii si tratamente pentru: sterilitate de cuplu; adenoma de prostata; prostatite; uretrite; infectii urinare; litiaza urinara; tulburaru de dinamica sexuala (impotenta). pentru pacientii cu bilet de..
0256 *** ***Click aici!
urologie timisoara, urologie timisoara (Timisoara, TIMIS)
Bine ati venit la uro andromed atunci cand este vorba despre sanatate, fie ca avem nevoie doar de un sfat sau avem nevoie de un serviciu medical performant, un medic sau o clinica medicala, cu totii ne dorim ceea ce este cel mai bun. plecand de la aceste ganduri a fost conceputa clinica uroandromed timisoara. a fost gandita pentru ceea ce ne-am fi..
0256 *** ***Click aici!
urologie timisoara (Timisoara, TIMIS)
Atunci cand este vorba despre sanatate, fie ca avem nevoie doar de un sfat sau avem nevoie de un serviciu medical performant, un medic sau o clinica medicala, cu totii ne dorim ceea ce este cel mai bun. plecand de la aceste ganduri au fost concepute cele doua clinici: uroandromed timisoara si centrul de urologie. au fost gandite pentru ceea ce ne-am fi..
0256 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie